Direktlänk till inlägg 12 december 2009

Julklappar

Av Ellen - 12 december 2009 16:19

Ja är tyvärr inte klar med alla men nästan...

 

De som ja har kvar är Henrik, min lillebror o Livia men det ju inte så viktigt vad hon får eftersom hon är så liten....så det går ju bra med i stort sett vad som helst..

 

Henrik önskar sig en trappstege/pall eller en större skärbräda att ha när det är älgjakt o dags att stycka..men att få tag på en större skärbräda var lättare sagt än gjort så det får nog bli en trappstege/pall...

 

Vad ja ska köpa till min lillebror vet ja inte...har köpt en delad tvättkorg för det önskade han sig men ja bör väl ha nåt mer...så vi får se vad ja hittar på..

 

Til Livia ska ja köpa body´s för det visade sig att ja hade dåligt med det i stl 56 o 62...Alice var aldrig så liten eftersom hon nästan startade på 5 kg från början...

 

Sen funderar ja även på att köpa en "ställning" eller vad man nu ska kalla den...

man ska i alla fall ha den i badbaljan o ha barnet på så h*n inte hamnar under vattnet...

 

Nån som haft/har nån liknade....om ja, är det en bra eller onödig investering???

 

  

Denna finns i alla möjliga färger o utseenden så denna är bara ett exempel så ni vet vad ja menar...

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

13 december 2009 22:31

Vi har en sån "badställning". Magnus köpte en sån när han köpte baljan. Vi provade den en gång, men det känns som att Elvin är lite för liten än. Måste nog ha lite mer styrsel på kroppen tror jag, då kan den nog vara bra. Vi ska prova igen när han är lite mer stadig. Tror ändå att den kan vara till hjälp om man badar sin bebis själv, vi är alltid två när vi gör det nu, en som håller honom och en som tvättar.

http://www.barnlangtan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ellen - Onsdag 18 juli 09:15

Det är en sak ja har funderat över o det är detta med åldern...man anses ju som "vuxen" i 18 års åldern..det är väl i den åldern som det händer som mest som bl.a:   man får dricka alkohol på restaurang/krogar (om åldersgränsen är 18 år) man få...

Av Ellen - Torsdag 5 juli 17:43


Det är vad ja har kvar innan ja byter ut första siffran...från en 3:a till en 4:a....   Herregud ja fyller 40 år...kan inte fatta att ja blir så gammal..eller jo egentligen men vart har alla dessa åren tagit vägen??? Det var ju typ bara 2 år sen ...

Av Ellen - Torsdag 5 juli 17:13

Nu står ja här o väger upp för o nackdelar...visserligen inget livsavgörande för min del men för lilla pippin...   Häromdagen så dog våran ena underlat så nu blev ju den andra ensam..så nu väger ja för o nackdelar om ja ska skaffa en ny eller om ...

Av Ellen - Söndag 24 juni 09:45


        Tänk om 6 månader så är det jul igen...om det halvåret som är kvar går lika fort som det halvåret som har gått så står det inte på förrän vi är där...   Men nej nu är det sommar o sol o koskit i hagen som gäller...men ja ville ändå u...

Av Ellen - Tisdag 12 juni 11:36


Först var det barnen..de började redan i början på förra veckan men sen innan helgen så hade bacillerna greppat taget om mig...o nu är det Henriks tur..det började igår för honom ...visst vi andra hostar, nyser o snörvlar väl lite fortfarande men det...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Välkommen till min gästbok

Följ bloggen

Följ Här är mitt liv!! med Blogkeen
Följ Här är mitt liv!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se