Direktlänk till inlägg 12 december 2009

Julklappar

Av Ellen - 12 december 2009 16:19

Ja är tyvärr inte klar med alla men nästan...

 

De som ja har kvar är Henrik, min lillebror o Livia men det ju inte så viktigt vad hon får eftersom hon är så liten....så det går ju bra med i stort sett vad som helst..

 

Henrik önskar sig en trappstege/pall eller en större skärbräda att ha när det är älgjakt o dags att stycka..men att få tag på en större skärbräda var lättare sagt än gjort så det får nog bli en trappstege/pall...

 

Vad ja ska köpa till min lillebror vet ja inte...har köpt en delad tvättkorg för det önskade han sig men ja bör väl ha nåt mer...så vi får se vad ja hittar på..

 

Til Livia ska ja köpa body´s för det visade sig att ja hade dåligt med det i stl 56 o 62...Alice var aldrig så liten eftersom hon nästan startade på 5 kg från början...

 

Sen funderar ja även på att köpa en "ställning" eller vad man nu ska kalla den...

man ska i alla fall ha den i badbaljan o ha barnet på så h*n inte hamnar under vattnet...

 

Nån som haft/har nån liknade....om ja, är det en bra eller onödig investering???

 

  

Denna finns i alla möjliga färger o utseenden så denna är bara ett exempel så ni vet vad ja menar...

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

13 december 2009 22:31

Vi har en sån "badställning". Magnus köpte en sån när han köpte baljan. Vi provade den en gång, men det känns som att Elvin är lite för liten än. Måste nog ha lite mer styrsel på kroppen tror jag, då kan den nog vara bra. Vi ska prova igen när han är lite mer stadig. Tror ändå att den kan vara till hjälp om man badar sin bebis själv, vi är alltid två när vi gör det nu, en som håller honom och en som tvättar.

http://www.barnlangtan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ellen - Onsdag 21 mars 15:20

Ja har funderat flera ggr att ja ska ta en paus ifrån FB...inte för att ja måste utan mer som ett test...men varje gång ja tänker att nu ska ja försöka så går det inte länge förrän man tar upp mobilen o kollar av bl.a FB..(går av ren vana)   Men ...

Av Ellen - Onsdag 21 mars 15:12

Ja då har man passerat halva mars...snart dags att åter igen vända blad..dagarna/veckorna går så fort så snart har vi väl både haft skolavslutning,firat midsommar o planerat klart inför årets kräftskiva.... ...

Av Ellen - Tisdag 20 mars 09:51


Att få 400:- mer i månaden tackar man inte nej tack   till...det blir ju lite extra klirr i kassan..får se hur ja gör med dessa..kanske ja lägger undan dem ett tag o så hittar vi på nåt framöver..värt att fundera över...     ...

Av Ellen - Onsdag 7 mars 11:50


Ja då var det snart dags igen o rösta fram Sveriges bidrag till ESC..jag vet inte riktigt vem ja tycker ska vinna..en del av låtarna är väl ok...andra inte...men det är ingen som är så där klockren vinnare..men visst skulle det vara lite roligt o ski...

Av Ellen - Måndag 5 mars 11:17

Funkar även med maj månad..men hur som helst så är det i alla fall en nya månad..det har redan hunnit blivit 5 mars.. dagarna går fort...o tänk om ca 3 månader så är det skolavslutning..helt otroligt...fast just nu känns sommaren ganska långt borta n...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Välkommen till min gästbok

Följ bloggen

Följ Här är mitt liv!! med Blogkeen
Följ Här är mitt liv!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se