Direktlänk till inlägg 12 december 2009

Julklappar

Av Ellen - 12 december 2009 16:19

Ja är tyvärr inte klar med alla men nästan...

 

De som ja har kvar är Henrik, min lillebror o Livia men det ju inte så viktigt vad hon får eftersom hon är så liten....så det går ju bra med i stort sett vad som helst..

 

Henrik önskar sig en trappstege/pall eller en större skärbräda att ha när det är älgjakt o dags att stycka..men att få tag på en större skärbräda var lättare sagt än gjort så det får nog bli en trappstege/pall...

 

Vad ja ska köpa till min lillebror vet ja inte...har köpt en delad tvättkorg för det önskade han sig men ja bör väl ha nåt mer...så vi får se vad ja hittar på..

 

Til Livia ska ja köpa body´s för det visade sig att ja hade dåligt med det i stl 56 o 62...Alice var aldrig så liten eftersom hon nästan startade på 5 kg från början...

 

Sen funderar ja även på att köpa en "ställning" eller vad man nu ska kalla den...

man ska i alla fall ha den i badbaljan o ha barnet på så h*n inte hamnar under vattnet...

 

Nån som haft/har nån liknade....om ja, är det en bra eller onödig investering???

 

  

Denna finns i alla möjliga färger o utseenden så denna är bara ett exempel så ni vet vad ja menar...

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

13 december 2009 22:31

Vi har en sån "badställning". Magnus köpte en sån när han köpte baljan. Vi provade den en gång, men det känns som att Elvin är lite för liten än. Måste nog ha lite mer styrsel på kroppen tror jag, då kan den nog vara bra. Vi ska prova igen när han är lite mer stadig. Tror ändå att den kan vara till hjälp om man badar sin bebis själv, vi är alltid två när vi gör det nu, en som håller honom och en som tvättar.

http://www.barnlangtan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ellen - Onsdag 16 aug 10:04

Varför var du tvungen o förstöra för henne?? Varför kan inte människor acceptera att vi alla tycker, tänker o är olika??   Det var inte så här ja hade tänkt mig...det gör ont i mammahjärtat...blödig som en är så har det kommit en o annan tår så o...

Av Ellen - Måndag 14 aug 09:41

Imorgon börjar skolan igen *snyft snyft** ....ja vill INTE.....ja är inte redo att den ska börja igen...ja vill inte...ja vill inte..   O varför ska det börja så tidigt???...förr om åren så började man ju inte förrän mot slutet i aug...inte mitt ...

Av Ellen - Lördag 12 aug 17:14


Min ålder är: 39 år, 0 månader och 11 dagar. Ålder i romerska siffror:   XXXIX   Ja är:   14 256 dagar gammal...vilket blir 2036 veckor och 4 dagar...kan även säga att ja är 468 månader gammal eller om man vill förenkla det lite o säg...

Av Ellen - Lördag 12 aug 17:00


Som ett nafs så försvann alla veckorna o till veckan så blir det att återgå till verkligheten igen...   Visst det är väl både på gott o ont detta med att återgå till vardagen men det känns liksom som att sommaren han inte riktigt att börja förrän...

Av Ellen - Måndag 7 aug 10:15


Saknaden finns där o det gör fortfarande ont...att förlora någon som står en nära gör ondare än vad man kan föreställa sig...o saknaden försvinner aldrig..inte heller sorgen...   Smärtan, sorgen o saknaden bleknar med tiden men de försvinner aldr...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Välkommen till min gästbok

Följ bloggen

Följ Här är mitt liv!! med Blogkeen
Följ Här är mitt liv!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se